PORINUTA NOVOGRADNJA 30


Jučer je u Radežu izvršena druga ovogodišnja isporuka broda za nautički turizam radnog naziva Nov. 30. Brod je izrađen za tvrtku Ercegović lanterna d.o.o. iz Krila Jesenice. Dužina trupa je 49,90 metara, a širina 8,50 metara. Brod je namijenjen prijevozu turista akvatorijem srednjeg Jadrana, a kapacitet mu je 36 putnika i 9 članova posade.


Opširnije: PORINUTA NOVOGRADNJA 30

 

NOR SHIPPING 2017.


Nor-Shipping je vodeći događaj u svjetskom pomorstvu koji se zbio prošli tjedan. To je sajam vrhunske kvalitete na kojem se održavaju sastanci i konferencije visoke razine i čija mogućnost umrežavanja poslovnih partnera svake druge godine privlači međunarodnu pomorsku industriju u Norvešku, točnije u Oslo.


Opširnije: NOR SHIPPING 2017.

   

ISPORUČEN BROD TVRTCI ELEGANZA CRUISING


Prvo ovogodišnje porinuće zbilo se 15. svibnja u Radežovom pogonu u uvali Bristva. Radi se o brodu namijenjenom nautičkom turizmu tvrtke Eleganza Cruising iz Podstrane kraj Splita.


Opširnije: ISPORUČEN BROD TVRTCI ELEGANZA CRUISING

 

TEGLENICA BLIZANKA ZA CROMARIS

Teglenica za Cromaris

Nakon što je u listopadu prošle godine Cromarisu isporučena teglenica za hranjenje ribe oznake Nov. 26 za ribogojilšte “Kudica” na Dugom otoku, sredinom siječnja 2017. obavljeni su porinuće i isporuka druge identične teglenice.  

Opširnije: TEGLENICA BLIZANKA ZA CROMARIS

   

Stranica 1 od 12