ISPORUKA NOV. 47


U uvali Bristva porinut je, 4. listopada 2019., brod namijenjen nautičkom turizmu. Ova novogradnja radnog naziva Nov. 47 izgrađena je za obrt “Tajana” iz Krka, a predviđena područja krstarenja su akvatoriji Sjevernog i Srednjeg Jadrana.


Opširnije: ISPORUKA NOV. 47

 

DRUGO PORINUĆE U RUJNU


Još jedan putničko-turistički brod porinut je ovog mjeseca u Radežu. Brod je u vlasništvu tvrtke Tona d.o.o. iz Krila Jesenice.

Brod je dug 40,10 metra i širok 8,20 metra, a u kabinama se može smjestiti 36 putnika o kojima će brinuti 5 članova posade. Brod pogone 2 glavna stroja marke Volvo Penta, snage 2 x 294 kW, a predviđena je ugradnja i pramčanog vijka koji bi omogućio lakši manevar pri pristajanju.

Opširnije: DRUGO PORINUĆE U RUJNU

   

PORINUĆE PUTNIČKOG BRODAU Bristvi je porinut brod radnog naziva Nov. 46 za tvrtku Jeran d.o.o. iz Krila Jesenice. Čelični trup i nadgrađe izgrađeni su u Radežu prema pravilima i uz nadzor Hrvatskog registra brodova.

Opširnije: PORINUĆE PUTNIČKOG BRODA

 

PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM


Posljednjeg dana srpnja u Radežu je porinut putnički brod za naručitelja UTO “Adria tours” iz Jesenica. Radi se o brodu namijenjenom nautičkom turizmu, čija će se aktivnost odvijati akvatorijem istočno-jadranskih otoka.

Opširnije: PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM

   

Stranica 1 od 19