PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM NOV.028

U uvali Bristva, 12. srpnja, porinut je 3. brod ove godine, namijenjen nautičkom turizmu. Ova novogradnja radnog naziva 28 izgrađena je za tvrtku “Tonica brod” d.o.o. iz Čeline, Lokva Rogoznica. Kad bude potpuno opremljem, pod imenom “Mama Marija”, prevozit će putnike akvatorijem Srednjeg Jadrana.


Opširnije: PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM NOV.028

 

ISPORUČENA RO-RO OPREMA BRODOGRADILIŠTU U ŠKOTSKOJ


U prvoj polovini ove godine u Radežu je izrađena i naposljetku isporučena RO-RO oprema za 2 broda tipa RO-PAX koja se pod radnim imenom Nov. 801 i 802 grade u škotskom brodogradilištu Ferguson Marine. Oprema je izrađena u suradnji s švedskom tvrtkom TTS Marine koja je ujedno i nositeljica ovog projekta.


Opširnije: ISPORUČENA RO-RO OPREMA BRODOGRADILIŠTU U ŠKOTSKOJ

   

PORINUTA NOVOGRADNJA 30


Jučer je u Radežu izvršena druga ovogodišnja isporuka broda za nautički turizam radnog naziva Nov. 30. Brod je izrađen za tvrtku Ercegović lanterna d.o.o. iz Krila Jesenice. Dužina trupa je 49,90 metara, a širina 8,50 metara. Brod je namijenjen prijevozu turista akvatorijem srednjeg Jadrana, a kapacitet mu je 36 putnika i 9 članova posade.


Opširnije: PORINUTA NOVOGRADNJA 30

 

NOR SHIPPING 2017.


Nor-Shipping je vodeći događaj u svjetskom pomorstvu koji se zbio prošli tjedan. To je sajam vrhunske kvalitete na kojem se održavaju sastanci i konferencije visoke razine i čija mogućnost umrežavanja poslovnih partnera svake druge godine privlači međunarodnu pomorsku industriju u Norvešku, točnije u Oslo.


Opširnije: NOR SHIPPING 2017.

   

Stranica 1 od 13