PRVO PORINUĆE U 2019.


U uvali Bristva porinut je, 16. veljače 2019., brod namijenjen nautičkom turizmu. Ova novogradnja radnog naziva 42 izgrađena je za tvrtku “Pelig” d.o.o. iz Jesenica, a predviđeno područje krstarenja je akvatorij Srednjeg Jadrana.


Opširnije: PRVO PORINUĆE U 2019.

 

PORINUTA NOVOGRADNJA 44


Nakon proslave zaštitnika pomoraca sv. Nikole, u Radežovom pogonu u uvali Bristva, 11. prosinca, kao zadnja u ovoj godini, porinuta je u more Nov. 44.


Opširnije: PORINUTA NOVOGRADNJA 44

   

RADEŽ NA CROFISHU


U porečkoj športskoj dvorani Žatika 23. studenoga 2018. otvoren je 12. međunarodni sajam ribarstva i ribarske opreme, akvakulture i športskog ribolova Crofish, a svečano ga je proglasila otvorenim Marija Vučković izaslanica predsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, uz nazočnost, istarskog župana Valtera Flege, porečkog gradonačelnika Lorisa Peršurića i direktora sajma, ujedno i potpredsjednika Udruženja obrtnika Poreča Roberta Momića.


Opširnije: RADEŽ NA CROFISHU

 

PORINUTA AVANTURA


Nakon nešto više od godinu dana u Radežu je, nakon Nov. 30, porinut još jedan brod za tvrtku "Ercegović lanterna" d.o.o. iz Krila Jesenice. Dužina ovog broda, radnog imena Nov. 41 koji će u eksploataciji nositi ime "Avantura", je 49,90 metara, a širina 8,50 metara.


Opširnije: PORINUTA AVANTURA

   

Stranica 1 od 17