PORINUĆE JADRANSKOG SUNCA


U subotu, 25. kolovoza, u Radežovom pogonu u uvali Bristva, porinuta je novogradnja 31 koja će u eksploataciji nositi ime “Adriatic Sun”.


Opširnije: PORINUĆE JADRANSKOG SUNCA

 

PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM NOV.028

U uvali Bristva, 12. srpnja, porinut je 3. brod ove godine, namijenjen nautičkom turizmu. Ova novogradnja radnog naziva 28 izgrađena je za tvrtku “Tonica brod” d.o.o. iz Čeline, Lokva Rogoznica. Kad bude potpuno opremljem, pod imenom “Mama Marija”, prevozit će putnike akvatorijem Srednjeg Jadrana.


Opširnije: PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM NOV.028

   

ISPORUČENA RO-RO OPREMA BRODOGRADILIŠTU U ŠKOTSKOJ


U prvoj polovini ove godine u Radežu je izrađena i naposljetku isporučena RO-RO oprema za 2 broda tipa RO-PAX koja se pod radnim imenom Nov. 801 i 802 grade u škotskom brodogradilištu Ferguson Marine. Oprema je izrađena u suradnji s švedskom tvrtkom TTS Marine koja je ujedno i nositeljica ovog projekta.


Opširnije: ISPORUČENA RO-RO OPREMA BRODOGRADILIŠTU U ŠKOTSKOJ

 

PORINUTA NOVOGRADNJA 30


Jučer je u Radežu izvršena druga ovogodišnja isporuka broda za nautički turizam radnog naziva Nov. 30. Brod je izrađen za tvrtku Ercegović lanterna d.o.o. iz Krila Jesenice. Dužina trupa je 49,90 metara, a širina 8,50 metara. Brod je namijenjen prijevozu turista akvatorijem srednjeg Jadrana, a kapacitet mu je 36 putnika i 9 članova posade.


Opširnije: PORINUTA NOVOGRADNJA 30

   

Stranica 1 od 13