PORINUTA TEGLENICA ZA CROMARIS


U Bristvi je, 18. lipnja 2018. porinuta teglenica TEG 450 za hranjenje ribe oznake Nov. 39 za naručitelja tvrtku Cromaris iz Zadra, a već idućeg dana otegljena je na njihovo uzgajalište pokraj otočića Lavdara u akvatoriju Dugog otoka.


Opširnije: PORINUTA TEGLENICA ZA CROMARIS

 

ISPORUKA BRODA TVRTCI OMIŠKI GUSAR


Iz Radežove operativne luke Bristva, u nedjelju 3. lipnja 2018. otpremljen je još jedan brod namijenjen nautičkom turimu.. Radi se o Nov. 35 izgrađenoj za tvrtku Omiški gusar iz Krila Jesenice. U eksploataciji brod će nositi ime Nautilus, a plovit će područjem plovidbe 6 tj. unutarnjim morskim vodama Republike Hrvatske.

Opširnije: ISPORUKA BRODA TVRTCI OMIŠKI GUSAR

   

PORINUĆE U BRISTVIU nedjelju 13. svibnja porinuta je u luci Bristva čelična motorna jahta Corsario za tvrtku Mala luna iz Solina. Ovaj plovni objekt, radnog imena Nov. 40, izgrađen je u Radežu prema pravilima i uz nadzor Hrvatskog registra brodova.

Opširnije: PORINUĆE U BRISTVI

 

3. ISPORUKA OPREME BRODOVA ZA KRUŽNA PUTOVANJA KLASE QUANTUM

Prošle godine u travnju potpisan je ugovor s švedskom tvrtkom TTS Marine AB iz Göteborga za izradu brodske opreme namijenjene brodovima za kružna putovanja klase Quantum tvrtke Royal Caribbean koji se grade u brodogradilištu Meyer Werft u Papenburgu, u Njemačkoj.

U ovu opremu, koja je ugovorena za dvije novogradnje S700 i S713, spadaju vrata, grotlašca i platforme koji služe potrebama putnika i posade udovoljavajući visokim kriterijima Njemačkih brodograđevnih standarda (VSM).

U prošloj su godini ostvarene 2 isporuke ove opreme za prvu novogradnju, a krajem veljače ove godine realizirana je i treća, nakon što su uspješno provedena završna ispitivanja u nazočnosti predstavnika TTS-a i Meyer Werfta.

 

Blato, 28. veljače 2018.

 

   

Stranica 1 od 15