PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM


Posljednjeg dana srpnja u Radežu je porinut putnički brod za naručitelja UTO “Adria tours” iz Jesenica. Radi se o brodu namijenjenom nautičkom turizmu, čija će se aktivnost odvijati akvatorijem istočno-jadranskih otoka.

Opširnije: PORINUĆE BRODA ZA NAUTIČKI TURIZAM

 

RTG DIZALICE ZA ALŽIR


U prvoj polovini 2019. u Radežovim radionicama u Blatu i Bristvi izrađeni su elementi čelične konstrukcije 5 portalnih dizalica na gumenim kotačima (RTG) namijenjenih kontejnerskom terminalu "DP World Djazair" u Alžiru.


Opširnije: RTG DIZALICE ZA ALŽIR

   

ISPORUKA RADNOG BRODA ZA UZGAJALIŠTA TUNJA


Točno 12 mjeseci od potpisa ugovora isporučen je radni brod za tunjogojilišta tvrtci “Pelagos net farma” d.o.o. iz Zadra.

Radni brod tip WB24 koji je tijekom projektiranja i izgradnje nosio ime Nov. 53 prigodom blagoslova i krštenja u Radežovoj luci Bristva dobio je novo ime Pelagos III.


Opširnije: ISPORUKA RADNOG BRODA ZA UZGAJALIŠTA TUNJA

 

ASC DIZALICE ZA KONECRANES

Početkom ožujka 2019. ostvarena je značajna isporuka 6 Konecranesovih ASC dizalica za Terminal Catalunya (TERCAT) pokraj Barcelone. ASC dizalice ("automatic stacking crane") su portalne dizalice koje voze po tračnicama i koriste se za automatsko slaganje kontejnera u lukama s velikim kontejnerskim skladištima.

Opširnije: ASC DIZALICE ZA KONECRANES

   

Stranica 1 od 19