ISPORUKA RADNOG BRODA ZA UZGAJALIŠTA TUNJA


Početkom prošle godine ugovorena je izgradnja radnog broda za tvrtku “Jadran tuna” d.o.o. iz Biograda na Moru, a nepunih 12 mjeseci kasnije isporučena je naručitelju. Po dolasku u matičnu luku brod će odmah krenuti na radni zadatak izlova tunja.

Radni brod tip WB27 koji je tijekom projektiranja i izgradnje nosio ime Nov. 34 prigodom blagoslova i krštenja u Radežovoj luci Bristva dobio je novo ime Suport I.

Opširnije: ISPORUKA RADNOG BRODA ZA UZGAJALIŠTA TUNJA

 

POSLJEDNJA ISPORUKA U 2017.


Posljednjeg radnog dana 2017. u Bristvi je porinut brod radnog naziva Nov. 37 za tvrtku Naranča line d.o.o. iz Krila Jesenice. Čelični trup i nadgrađe izgrađeni su u Radežu prema pravilima i uz nadzor Hrvatskog registra brodova.

Prema pogonu brod je klasificiran kao motorni, a pogonit će ga dva stroja snage 368 kW svaki. Osim toga na brodu je ugrađen i pramčani vijak kao bi olakšao pristajanje, odnosno odlazak broda s pristaništa.


Opširnije: POSLJEDNJA ISPORUKA U 2017.

   

PRVO PORINUĆE U PROSINCU 2017.


U uvali Bristva porinut je, 1. prosinca 2017., brod namijenjen nautičkom turizmu. Ova novogradnja radnog naziva 32 izgrađena je za obrt “MB Mihovil” iz Omiša, a predviđeno područje krstarenja je akvatorij Srednjeg Jadrana.


Opširnije: PRVO PORINUĆE U PROSINCU 2017.

 

PORINUTA NOVOGRADNJA 33

U studenom 2017. porinuta je Nov. 33, tj. motorni brod za 7-dnevna krstarenja istočno-jadranskim otočjem i priobaljem.

Opširnije: PORINUTA NOVOGRADNJA 33

   

Stranica 1 od 14