POSLJEDNJA ISPORUKA U 2019.


U petak, 27. prosinca 2019. u Bristvi je porinut putnički brod radnog naziva Nov. 50 za tvrtku Providnost d.o.o. iz Krila Jesenice. Čelični trup i nadgrađe izgrađeni su u Radežu prema pravilima i uz nadzor Hrvatskog registra brodova.

Opširnije: POSLJEDNJA ISPORUKA U 2019.

 

PORINUTA NOVOGRADNJA 43


Na Dan Radeža u uvali Bristva porinut je brod radnog imena Nov. 43. Brod namijenjen nautičkom turizmu isporučen je Obrtu za za iskop pijeska, prijevoz i turizam „Nikola” iz Krila Jesenice. Dužina trupa je 47,40 metara, a širina 8,50 metara. Brod će na kružnim putovanjima prevoziti turiste akvatorijem srednjeg Jadrana, a kapacitet mu je 36 putnika i 10 članova posade.

Opširnije: PORINUTA NOVOGRADNJA 43

   

PREDSTAVLJANJE RADEŽA NA 13. CROFISHUTrinaesto izdanje "Crofisha", međunarodnog sajma ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, športskog ribolova i športova na vodi, po četvrti se put vraća u Poreč. Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović, Ministarstva poljoprivrede, ....

Opširnije: PREDSTAVLJANJE RADEŽA NA 13. CROFISHU

 

ISPORUKA NOV. 47


U uvali Bristva porinut je, 4. listopada 2019., brod namijenjen nautičkom turizmu. Ova novogradnja radnog naziva Nov. 47 izgrađena je za obrt “Tajana” iz Krka, a predviđena područja krstarenja su akvatoriji Sjevernog i Srednjeg Jadrana.


Opširnije: ISPORUKA NOV. 47

   

Stranica 1 od 20