Predstavljanje Radež-a na 13. CROFISH-u

Trinaesto izdanje “Crofisha”, međunarodnog sajma ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, športskog ribolova i športova na vodi, po četvrti se put vraća u Poreč. Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva poljoprivrede, ….

….Ministarstva turizma, Istarske županije i Grada Poreča u dvorani “Žatika” od 22. do 24. studenoga, predstavilo se 95 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke i Španjolske s više od 280 poznatih svjetskih brendova koji svojim asortimanom obuhvaćaju cjelokupni sektor ribarstva.

Radež je na 13. Crofishu imao vlastiti štand na kojem je predstavio svoj program iz akvakulture. Program se sastoji od teglenica za skladištenje i distribuciju riblje hrane u ribogojilištima, zatim katamarana za rad u uzgajalištima riba, radnih brodova namijenjenih uzgajalištima tunja, kao i pripadajuće opreme poput sidara za teglenice. Ovom prigodom predstavljeni su i drugi Radežovi proizvodi: dizalice, vodonepropusna vrata i brodovi za nautički turizam.