Radež na Crofish-u

U porečkoj športskoj dvorani Žatika 26. listopada 2017. otvoren je 11. međunarodni sajam ribarstva i ribarske opreme, akvakulture i športskog ribolova Crofish Svečano ga je proglasio otvorenim izaslanik predsjednika Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, uz nazočnost, istarskog župana Valtera Flege, porečkog gradonačelnika Lorisa Peršurića, čelnika istarske Hrvatske obrtničke komore Marija Paliske i direktora sajma, ujedno i potpredsjednika Udruženja obrtnika Poreča Roberta Momića.

Crofish se održao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a organiziralo ga je Udruženje obrtnika Poreč uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Istarske županije i Grada Poreča. Na površini od 2.500 četvornih metara unutarnjeg i 700 kvadrata vanjskog izložbenog prostora predstavilo se 82 izlagača uz 30 suizlagača.

Radež se na 11. Crofishu pojavio kao izlagač na vlastitom štandu predstavivši svoj program iz akvakulture u što su uključeni: teglenice za skladištenje i distribuciju riblje hrane u ribogojilištima, zatim katamarani za rad u uzgajalištima riba te radni brod namijenjen uzgajalištima tunja. Naši predstavnici iskoristili su ovu prigodu za predstaviti i druge Radežove proizvode poput dizalica i brodova za nautički turizam.