Radež na CROFISH-u 2016.

10. izdanje međunarodnog ribarskog sajma Crofish održalo se od 18. do 20 studenoga 2016. u porečkoj dvorani Žatika. Pomoćnik ministra poljoprivrede i ravnatelj Uprave za ribarstvo Ante Mišura otvorio je sajam koji se ove godine iz Umaga preselio u Poreč.

Na sajmu se predstavilo 63 izlagača koji su svoje štandove podijelili s još 25 suizlagača.Sudionici su došli iz 5 zemalja: Slovenije, Italije, Islanda, Španjolske i domaćina Hrvatske.

U sklopu Sajma održao se bogat stručno-popratni program koji je obuhvatio niz tema namijenjenih ribarima, sportskim ribolovcima, uzgajivačima riba i ostalih morskih organizama te široj javnosti.

Radež je također sudjelovao na ovom sajmu kao izlagač s vlastitim štandom gdje je predstavljen vlastiti iskorak u ovu gospodarsku granu. Naime, naša tvrtka u posljednje vrijeme razvija proizvodni program namjenjen akvakulturi te su ovom prigodom predstavljene različite izvedbe teglenica namijenjenih za skladištenje i distribuciju riblje hrane u ribogojilištima, ali i radni brod dvotrupac namijenjen također za rad u ribljim uzgajalištima.